ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Algonot Cystoprotek for a healthy urinary bladder 90soft.caps - αναπτύχθηκε για την προαγωγή της υγείας της ουροδόχου κύστης

Ειδική Τιμή 75,00 € Κανονική Τιμή 90,24 €
Σε απόθεμα
SKU
6688

Algonot Cystoprotek for a healthy urinary bladder 90soft.caps - αναπτύχθηκε για την προαγωγή της υγείας της ουροδόχου κύστης

Το CystoProtek® είναι ένα μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής, σε μια κάψουλα μαλακής γέλης που αναπτύχθηκε για την προαγωγή της υγείας της ουροδόχου κύστης και για την υποστήριξη του προστατευτικού στρώματος της κύστης.

Το CystoProtek® περιέχει έναν αποκλειστικό συνδυασμό φλαβονοειδών θειική χονδροϊτίνη, γλυκοζαμίνη και υαλουρονικό νάτριο.

Μοναδικό στον τύπο του το πυρηνέλαιο ελιάς που περιέχει ,  είναι αποφασιστικής σημασίας για να βοηθήσει το σώμα να απορροφήσει και να παρέχει τα ξηρά συστατικά που βρίσκονται σε κάθε κάψουλα μαλακής γέλης.

Το CystoProtek® δεν περιέχει  τεχνητά χρώματα ή αρώματα,  καλαμπόκι, γαλακτοκομικά προϊόντα, συντηρητικά, αλάτι, άμυλο, ζάχαρη, σιτάρι ή μαγιά. Τα συστατικά του δεν προέρχονται από βόειο κρέας ή υποπροϊόντα του.

Πληροφορίες

Το CystoProtek® δεν είναι μια θεραπεία και δεν μπορεί να προσφέρει άμεση απάντηση. Μπορεί να χρειαστούν έως και 90 ημέρες για να μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα από CystoProtek®. Το CystoProtek δεν είναι ένα αναλγητικό. Το CystoProtek® πρέπει να λαμβάνεται μόνο σε προτεινόμενες δόσεις. Το CystoProtek® πρέπει να αποθηκεύεται σε δροσερό μέρος ή το ψυγείο μακριά από τα παιδιά.

Δοσολογία

Συμβουλευτείτε τον ιατρό σας πριν από τη χρήση. Κάθε φιάλη περιέχει 90 κάψουλες μαλακής γέλης. Πάρτε 2 κάψουλες την ημέρα. Μπορείτε να αυξήσετε τη δόση και σε 3 κάψουλες την ημέρα. Ημέρα 1 & 2: Πάρτε μία κάψουλα την ημέρα, με ένα πλήρες γεύμα. Ημέρα 3-7: Πάρτε μία κάψουλα δύο φορές την ημέρα με ένα γεύμα. Μετά τις πρώτες επτά ημέρες συνεχίζετε την κανονική δοσολογία.

Συστατικά

Θειική χονδροϊτίνη

(> 95% καθαρότητας) είναι ένα φυσικός σύνθετος υδατάνθρακας, που το σώμα παράγει και διανέμει. Ένα από τα κύρια συστατικά του χόνδρου και του βλεννογόνου στρωμάτων, που σχηματίζουν τον συνδετικό ιστό που συγκρατεί τους μυς, τα νεύρα και τα αιμοφόρα αγγεία μαζί. Όπως έχει δοκιμαστεί, είναι ένα σημαντικό συστατικό της προστατευτικής γλυκοζαμινογλυκάνης (GAG) του στρώματος της κύστης.

Θειική γλυκοζαμίνη

(> 95% καθαρότητας) συναντάται στην χιτίνη που είναι ένα φυσικό αμινοσάκχαρο που το σώμα παράγει και διανέμει.Είναι ένα δομικό στοιχείο του αρθρικού χόνδρου, καθώς και της ουροδόχου κύστης, του προστάτη και του GI προστατευτικό γλυκοζαμινογλυκανών (GAG) στρώματων. Ως εκ τούτου, έχει κάποιες ήπιες αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες.

Υαλουρονικό νάτριο

(> 95% καθαρότητας) είναι ένα φυσικό σάκχαρο της οικογένειας της γλυκοζαμινογλυκάνης που είναι ένα άλλο κύριο συστατικό των προστατευτικών συνδετικών ιστών, συμπεριλαμβανομένου του προστατευτικού στρώματος GAG της ουροδόχου κύστης.

Φλαβονοειδή

είναι φυσικά μόρια που βρίσκονται κυρίως σε πράσινα φυτά και σπόρους.

 «Τα φλαβονοειδή είναι μια ομάδα των μεταβολιτών των φυτών που πιστεύεται ότι παρέχουν οφέλη για την υγεία μέσω της κυτταρικής σηματοδότησης οδών και της αντιοξειδωτικής δράσης. Αυτά τα μόρια βρίσκονται σε μια ποικιλία από φρούτα και λαχανικά. “Http://www.news-medical.net/health/What-are-Flavonoids.aspx

Κερσετίνη

(> 95% καθαρότητας) είναι ένα φυσικό χαμηλής οξύτητας φλαβονοειδές που προέρχεται απο το φυτό Saphora.

Τα φλαβονοειδή όπως η κερσετίνη έχουν αντιοξειδωτική δράση.

Ρουτίνη

 (> 95% καθαρότητας ) είναι ένας γλυκοζίτης της φλαβονοειδών της κερσετίνης. ροέρχεται απο το φυτό Saphora , χαμηλής οξύτητας, φυσικό φλαβονοειδές που προσθέτει επιπλέον αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και ελευθερώνει την κερσετίνη στο έντερο, καθιστώντας την απορρόφηση πολύ ευκολότερη. Πυρηνέλαιο ελιάς (μη επεξεργασμένο) το έλαιο αυτό είναι φυσικό και ολίγον όξινο.παίζει σημαντικό ρόλο στο  CystoProtek® βοηθώντας στην απορρόφήση της χονδροϊτίνης, γλυκοζαμίνης, κερκετίνης, ρουτίνης και του υαλουρονικού νατρίου. Χρησιμοποιοείται μόνο παρθένο λάδι σπόρου ελιάς από το νησί της Κρήτης στην Ελλάδα.

Άλλα Συστατικά

Ελαιόλαδο Πυρηνέλαιο, Χοιρινό Ζελατίνη, ηλιέλαιο λεκιθίνη, κερί μέλισσας, χαρουπιές σε γλυκερίνη με καραμέλα, γλυκερίνη, καθαρό νερό, διοξείδιο του τιτανίου και το εκχύλισμα χαρουπιού.

Συσκευασίες

  • Συσκευασία 90 κάψουλες



Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Algonot
Τεμάχια 1
Κωδικός site 6688
ean13 812928000020
Κάψουλες 90 soft , 90 Μαλακές κάψουλες
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Algonot Cystoprotek for a healthy urinary bladder 90soft.caps - αναπτύχθηκε για την προαγωγή της υγείας της ουροδόχου κύστης
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved