Το καλάθι μου

Euronatural Melatonin Spray (0,5mg/neb) 30ml - Συμπλήρωμα διατροφής με βάση τη μελατονίνη

Ειδική Τιμή 17,09 € Κανονική Τιμή 20,59 €
Σε απόθεμα
SKU
8032958432451
Euronatural Melatonin Spray (0,5mg/neb) 30ml - Συμπλήρωμα διατροφής με βάση τη μελατονίνη
Ο κιρκαδικός ρυθμός της εγκεφαλικής μελατονίνης είναι ο καλύτερος δείκτης του εσωτερικού χρόνου υπό χαμηλά επίπεδα φωτός περιβάλλοντος.
Ο ενδογενής ρυθμός MELATONIN παρουσιάζει μια στενή σχέση με το ενδογενές κιρκαδικό συστατικό του ρυθμού τάσης ύπνου. Αυτό έχει οδηγήσει στην ιδέα ότι η μελατονίνη είναι ένας «διαμεσολαβητής» εσωτερικού ύπνου στον άνθρωπο και επομένως είναι χρήσιμος στη θεραπεία της αϋπνίας και της αναπροσαρμογής των κιρκαδικών ρυθμών.
Υπάρχουν ενδείξεις ότι η χορήγηση μελατονίνης είναι ικανή να προκαλέσει ύπνο όταν η ομοιόστατη οδήγηση στον ύπνο είναι ανεπαρκής, να αναστέλλει την κίνηση για εγρήγορση προερχόμενη από τον κιρκαδικό βηματοδότη και να προκαλεί μετατοπίσεις φάσης στο κιρκαδικό ρολόι έτσι ώστε η κιρκαδιανή φάση της αυξημένης τάσης ύπνου εμφανίζεται σε μια νέα, επιθυμητή ώρα. Ως εκ τούτου, η εξωγενής μελατονίνη μπορεί να δρα ως παράγοντας πρόσδεσης, ένα χρονοϋπνευτικό, και / ή ένα χρονοβιοτικό.
Η ορμόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βοήθημα για τον ύπνο και στη θεραπεία ορισμένων διαταραχών του ύπνου Η μελατονίνη είναι γνωστό ότι βοηθά στη μείωση των επιπτώσεων της καθυστέρησης του jet lag, ειδικά στην ανατολική διαδρομή, προωθώντας την απαραίτητη επαναφορά της φάσης ύπνου-αφύπνισης του σώματος.

30ml.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Euronatural
Ημερομηνία Λήξης 08/2022
Περιεκτικότητα (ml) 30
Τεμάχια 1
Κωδικός site 6219
ean13 8032958432451
Περιεκτικότητα (ml) 30
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Euronatural Melatonin Spray (0,5mg/neb) 30ml - Συμπλήρωμα διατροφής με βάση τη μελατονίνη
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved