Το καλάθι μου

Nuk Classic Teat 6+m Medium Latex 1piece - Θηλή κατά των κολικών (μεσαία οπή)

1,81 €
Σε απόθεμα
SKU
nuk 10.713.121
Nuk Classic Teat 6+m Medium Latex 1piece - Θηλή κατά των κολικών (μεσαία οπή)

Ορθοδοντική θηλή με βαλβίδα Δοκιμασμένη στην πράξη από γενιές και γενιές

Ορθοδοντικό αποτέλεσμα με φυσικό τρόπο

Η θηλή της μητέρας αλλάζει σχήμα κατά το θηλασμό. Προσαρμόζεται στο στόμα του μωρού, επιτρέποντας τη βέλτιστη πρόσληψη τροφής και παρέχοντας την καλύτερη δυνατή εξάσκηση για τις σιαγόνες, τον ουρανίσκο, τη γλώσσα και τα χείλη. 

Πρώτα από όλα, λοιπόν, η NUK σχεδίασε ένα σχήμα θηλής που βασίζεται στο ορθοδοντικό σχήμα της μητρικής θηλής κατά τη διάρκεια του μητρικού θηλασμού. 

Το σύστημα διαφυγής αέρα της NUK κατά των κολικών αντισταθμίζει την πίεση στη θηλή, μειώνοντας τον κίνδυνο κολικών που παρουσιάζεται όταν το μωρό καταπίνει αέρα.

Μεγέθη τρύπας τροφής : S= Μικρή τρύπα τροφής για λεπτά υγρά όπως το μητρικό γάλα, το τσάι ή το νερό, Μ= Μεσαία τρύπα τροφής για γάλα, L=μεγάλη τρύπα τροφής για παχύρευστες τροφές 

Η ιατρική βάση πίσω από αυτό το προϊόν αναπτύχθηκε από δύο οδοντιάτρους, τον καθηγητή Balters και τον δρ Müller. Παρατήρησαν κατ’ αρχάς ότι η θηλή της μητέρας αλλάζει σχήμα κατά τον θηλασμό και ότι μόνο έτσι επιτυγχάνεται ο βέλτιστος συντονισμός στο στόμα του μωρού. Αυτό το ιδιαίτερο, ασύμμετρο σχήμα αποτέλεσε το πρότυπο για όλες τις θηλές NUK μέχρι και σήμερα.

Το στόμα παίζει βασικό ρόλο στην γενικότερη υγιή ανάπτυξη του παιδιού σας. Η αναπνοή, η θρέψη, η αισθητηριακή αντίληψη – όλα αυτά απαιτούν τέλειο συντονισμό μεταξύ των σιαγόνων, της γλώσσας και των χειλιών. Ο θηλασμός είναι η καλύτερη δυνατή εκπαίδευση για αυτές τις λειτουργίες μετά τη γέννηση. Θηλάζοντας, το μωρό μαθαίνει να συντονίζει τις κινήσεις του, δυναμώνει τους μυς του και προετοιμάζει το στόμα του για τα μετέπειτα καθήκοντά του - οδοντοφυΐα, μάσηση και, φυσικά, ομιλία.

Το πρότυπο 
Το σχήμα που προσλαμβάνει η γυναικεία θηλή κατά τον θηλασμό

Το σχήμα NUK
Φυσικός μηχανισμός λήψης του γάλακτος όπως ακριβώς στον θηλασμό

H τέλεια εκπαίδευση Τέλειος συντονισμός σιαγόνων, ουρανίσκου, γλώσσας και χειλιών

Η ορθοδοντική θηλή NUK αναπτύχθηκε με βάση αυτή τη γνώση. Ακόμη και αν σταματήσετε να θηλάζετε, η θηλή αυτή υποστηρίζει την ανάπτυξη του παιδιού σας με τον πλέον φυσικό τρόπο.

1τμχ.

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Nuk
Τεμάχια 1
ean13 4008600023517
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Nuk Classic Teat 6+m Medium Latex 1piece - Θηλή κατά των κολικών (μεσαία οπή)
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved