Το καλάθι μου

Ethereal Nature Ultramarine Blue 50gr - ιδιαίτερα έντονο και βαθύ μπλε χρώμα

3,90 €
Σε απόθεμα
SKU
5286
Ethereal Nature Ultramarine Blue 50gr - ιδιαίτερα έντονο και βαθύ μπλε χρώμα
Οι ultramarine σκόνες, είναι ισχυρές, συμπυκνωμένες, ματ χρωστικές υψηλής ποιότητας και καθαρότητας και μπορούν να ενσωματωθούν σε όλων των ειδών τα προϊόντα, μιας και ακολουθούν όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα σχετικά με την ασφάλεια των καλλυντικών καθώς και των πρώτων υλών.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε προϊόντα μακιγιάζ, ματ σκιές, μάσκαρες, eyeliner, μολύβια για τα μάτια και τα χείλη, σε κραγιόν, lip gloss και πολλά άλλα προϊόντα. Μπορούν ακόμη να προστεθούν σε πούδρες, makeup ή ρουζ σαν διορθωτικά, για να επιτύχετε τον ακριβή επιθυμητό τόνο του δέρματος.

Το μπλε ultramarine έχει ένα ιδιαίτερα έντονο και βαθύ χρώμα και προέρχεται από την ένωση καολίνης, θείου και άνθρακα, σε θερμοκρασίες πάνω από 700ο C.

Θα δώσει ένα εντυπωσιακό μπλε χρώμα στη ματ σκιά σας και ένα έντονο μπλε βλέμμα στη μάσκαρα ή το μολύβι σας.

Χρησιμοποιήστε το με ασφάλεια στα σαπούνια σας, είτε στο φυσικό σαπούνι ελαιολάδου, είτε στο melt&pour, για να πάρετε μια έντονη μπλε απόχρωση. Για να το ενσωματώσετε στο φυσικό σαπούνι, διαλύστε το πρώτα σε μια μικρή ποσότητα ελαίου πχ. ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο. Διατηρείται καλά κλεισμένο σε σκιερό και ξηρό περιβάλλον για περίπου 3 χρόνια.

50gr.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Ethereal Nature
Τεμάχια 1
Κωδικός site 5286
Βάρος 0,050 kg
Κωδικός κατασκευαστή 3182
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ethereal Nature Ultramarine Blue 50gr - ιδιαίτερα έντονο και βαθύ μπλε χρώμα
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved