ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Yfantia Terra Lavender Floral Water 100ml - Λεβάντα Ανθόνερο Κοζάνης

5,00 €
Σε απόθεμα
SKU
4631
Yfantia Terra Lavender Floral Water 100ml - Λεβάντα Ανθόνερο Κοζάνης
Η λεβάντα της εταιρίας Yfantia Terra φυτεύεται με το χέρι, σ’ έναν εκπληκτικό τόπο ανόθευτης φυσικής ομορφιάς, ανάμεσα στο βουνό Βερτίσκος και στη λίμνη Βόλβη, σε ιδανικές για την υγιή ανάπτυξη του φυτού κλιματολογικές συνθήκες, συλλέγεται τις ξηρές και ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού και μεταφέρεται άμεσα στο αποστακτήριο, όπου με τη σύγχρονη μέθοδο της υδροατμοαπόσταξης, εξασφαλίζεται η ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα του παραγόμενου ελαίου.

Η διαδικασία της υδροατμοαπόσταξης πραγματοποιείται μέσω της χρήσης σταθερής ροής ατμού, ο οποίος διαπερνά τα φυτά εξάγοντας ένα μείγμα νερού και ατμών ελαίου. Στη συνέχεια οι ατμοί συμπυκνώνονται καθιστώντας εύκολη την συγκέντρωση των σταγονίδια των ελαίων.

Το ανθόνερο λεβάντας είναι το προϊόν του διαχωρισμού του αιθέριου ελαίου κατά τη διαδικασία απόσταξης των ανθών λεβάντας με υδρατμούς και θεωρείται ιδιαίτερα τονωτικό για την επιδερμίδα. Είναι στυπτικό και δροσιστικό. Έχει αντιβακτηριδιακές και αντισηπτικές ιδιότητες και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις δερματικές ατέλειες -κοκκινίλες, σπυράκια, ερεθισμούς-, ενώ ηρεμεί και καταπραΰνει την επιδερμίδα από ηλιακά εγκαύματα ή τσιμπήματα εντόμων. Μπορεί να εφαρμοστεί ως επίθεμα, ως καθαριστικό προσώπου, ως τονωτική λοσιόν μετά το ντεμακιγιάζ ή ως after shave. Μπορεί επίσης, να αναμειχθεί στο νερό της μπανιέρας για ένα ευεργετικό μπάνιο ομορφιάς και ηρεμίας. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ιδιαίτερα για τις λιπαρές επιδερμίδες. Το ανθόνερο λεβάντας μπορεί τέλος, να αναμειχθεί σε οποιαδήποτε καλλυντική παρασκευή προσώπου, σώματος ή φροντίδας μαλλιών.

Το ανθόνερο λεβάντας της Yfantia Terra είναι 100% αγνό προϊόν, φυσικό και οικολογικό, χωρίς τοξικά και πρόσθετα, αφιλτράριστο και ανόθευτο.

100ml.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Yfantia Terra
Τεμάχια 1
Κωδικός site 4631
ean13 5214000765004
Περιεκτικότητα (ml). 100
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Yfantia Terra Lavender Floral Water 100ml - Λεβάντα Ανθόνερο Κοζάνης
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved