Το καλάθι μου

Ethereal Nature Zeolite Clay Fine powder 500gr - Ζεόλιθος σε μορφή άμμου

9,20 €
Σε απόθεμα
SKU
4040

Ethereal Nature Zeolite Clay Fine powder 500gr - Ζεόλιθος σε μορφή άμμου 

Για εξωτερική χρήση μόνον

Ο Ζεόλιθος ανακαλύφθηκε το 1756 από το Σουηδό μεταλλειολόγο Axel Fredrik Cronstedt ο οποίος παρατήρησε πως το συγκεκριμένο ορυκτό παρουσίαζε τεράστια απορροφητικότητα σε νερό - μάλιστα σε απότομη θέρμανση, ο ζεόλιθος φάνηκε να απελευθερώνει μεγάλες ποσότητες ατμού από το νερό που παγίδευε στο εσωτερικό του.

Σήμερα ο Ζεόλιθος σε μορφή Άμμου (κοκκομετρία μέχρι 1,0mm) έχει πάρα πολλές εφαρμογές. Χρησιμοποιείται εκτεταμένα για τον καθαρισμό υδάτων, ως καταλύτης στη πετροχημική βιομηχανία, ως βασικό συστατικό στη βιομηχανία παρασκευής απορρυπαντικών, ως ενισχυτικό στην καλλιέργεια συγκεκριμένων φυτών κ.ο.κ.

O ζεόλιθος σε άμμο έχει αρκετές οικιακές χρήσεις.

Συστατικό σε Face & Body Scrub. Ο Ζεόλιθος σε Άμμο αποτελεί ιδανικό προϊόν για προϊόντα scrub. Μπορεί να προστεθεί σε κρέμες και σε σαπούνια προκειμένου να συμβάλει αποφασιστικά στον καθαρισμό της επιδερμίδας από τα νεκρά κύτταρα, το σμήγμα, τις ακαθαρσίες στους πόρους και τις τοξίνες.

Καθαριστικό φρούτων και λαχανικών. Σε μία λεκάνη τοποθετήστε μία κουταλιά της σούπας ζεόλιθου σε σκόνη και πλύντε τα λαχανικά και τα φρούτα σας. Ο Ζεόλιθος θα απορροφήσει τα βαρέα μέταλλα και τα υπολοίματα των φυτοφαρμάκων. Μπορείτε να τα απολαύσετε άφοβα με τη φλούδα τους.

Καθαρισμός σκευών κουζίνας. Σε "δύσκολα" σκεύη (καμμένα και κολημένα λίπη) απλά προσθέστε λίγο ζεόλιθο πάνω στο σφουγγάρι σας και τρίψτε καλά. Θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα.

Στραμπουλήγματα, εγκαύματα, τσιμπήματα. Τοποθετήστε λάσπη Ζεόλιθου (άμμο με λίγο νερό) πάνω στη πονεμένη περιοχή. Απλώστε και αφήστε για μερικά λεπτά. Ξεπλύνετε καλά και επαναλάβετε εάν χρειαστεί.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Ethereal Nature
Τεμάχια 1
Κωδικός site 4040
ean13 2400000019671
Βάρος 0,500 kg
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ethereal Nature Zeolite Clay Fine powder 500gr - Ζεόλιθος σε μορφή άμμου
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved