Το καλάθι μου

Vivo Verde Lactium (hydrolyzed cazein) 150mg 30caps - Αγχολυτικό με βάση το αγελαδινό γάλα

20,00 €
Σε απόθεμα
SKU
2787
Vivo Verde Lactium (hydrolyzed cazein) 150mg 30caps - Αγχολυτικό με βάση το αγελαδινό γάλα

Το άγχος δεν είναι ασθένεια, αλλά ένα ερέθισμα. Είναι μια αναπόφευκτη φυσική αντίδραση του σώματος και του νου με την καθημερινή ένταση και πίεση. Μετά από πολλά χρόνια έρευνας και αρκετές προκλινικές (τοξικολογικές) και κλινικές μελέτες, οι επιστήμονες κατάφεραν να ανακαλύψουν ένα βιονεργό πεπτίδιο με φυσικές χαλαρωτικές ιδιότητες μέσα σε μία πρωτεΐνη του γάλακτος.

Η βάση της έρευνας ήταν η απλή παρατήρηση της ήρεμης κατάστασης ενός μωρού μετά από θηλασμό. Το Lactium® είναι μια ουσία η οποία αποτελείται από υδρολυμένη καζεΐνη αποβουτυρωμένου αγελαδινού γάλακτος, δηλαδή ένα μίγμα πολυπεπτιδίων, ολιγοπεπτιδίων και αμινοξέων που έχουν υδρολυθεί (βαθμός υδρόλυσης: 20%) από το ένζυμο θρυψίνη (πρωτεάση), συστατικά με θρεπτική και φυσιολογική επίδραση.

Το συστατικό Lactium® είναι πλούσιο σε βιοενεργά πεπτίδια και περιέχει περίπου 1,8% από το δεκαπεπτίδιο αs1-casein (f91-100): tyr-leu-gly-tyr-leu-glu-gln-leu-leu-arg, γνωστό ως α-casozepine.

To συστατικό Lactium® ανήκει στην κατηγορία των πεπτονών, συστατικό που έχει χαρακτηρισθεί ως συστατικό τροφίμων «γενικά αναγνωρισμένο ως ασφαλές» (GRAS: Generally Recognized as Safe) τόσο από την Αμερικανική Διεύθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) όσο και από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων.

Δεν προκαλεί ανεπιθύμητες ενέργειες (τοξικολογικές ή αλλεργικές αντιδράσεις) σε κλινικές δοκιμές με ανθρώπους σε δόσεις που κυμαίνονται από 150 mg έως 400 mg ημερησίως.

Το Lactium® ήδη χρησιμοποιείται ως συστατικό σε διάφορα τρόφιμα, όπως σοκολάτες, γιαούρτια και συναφή προϊόντα γάλακτος, ράβδους δημητριακών κ.α., τα οποία νόμιμα κυκλοφορούν σε αρκετές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Vivo Verde
Τεμάχια 1
Κωδικός site 2787
ean13 2400000014744
Κάψουλες 30
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Vivo Verde Lactium (hydrolyzed cazein) 150mg 30caps - Αγχολυτικό με βάση το αγελαδινό γάλα
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved