Το καλάθι μου

Lamberts Creatine 1000mg tablets - Κρεατίνη μονοϋδρική (250 ταμπλετες)

Ειδική Τιμή 30,24 € Κανονική Τιμή 36,43 €
Σε απόθεμα
SKU
2390

Lamberts Creatine 1000mg tablets - Κρεατίνη μονοϋδρική  (250 ταμπλετες)

Η καθαρή μονουδρική κρεατίνη της Lamberts ® αποτελεί ένα ιδανικό συμπλήρωμα αθλητικής διατροφής για ένα μεγάλο εύρος ειδών σωματικής άσκησης. Η λήψη της κρεατίνης συμβάλλει στην: αύξηση της συγκέντρωσης - βελτίωση της αντοχής - ταχύτερη αποκατάσταση.

Η κρεατίνη αποτελεί ένα από τα πλέον ευρέως χρησιμοποιούμενα συμπληρώματα αθλητικής διατροφής παγκοσμίως. Την τελευταία δεκαετία ανευρίσκεται πληθώρα βιβλιογραφικών αναφορών σχετικά με τον ρόλο που διαδραματίζει η συμπληρωματική λήψη της στην αύξηση της μυϊκής μάζας και στην αντιμετώπιση της μυϊκής κόπωσης.

Η κρεατίνη αποτελεί ένα αζωτούχο οργανικό οξύ που ανευρίσκεται στα μυϊκά κύτταρα (συμπεριλαμβανομένου του καρδιακού μυός) και συμμετέχει στην παραγωγή κυτταρικής ενέργειας με την μορφή της τριφωσφορικής αδενοσίνης (ATP- Adenosine Triphosphate). Συντίθεται φυσιολογικά από τον οργανισμό μας και δύναται να ληφθεί και εξωγενώς μέσω των τροφών (κυρίως κόκκινο κρέας και ψάρι). Υψηλότερα επίπεδα ATP, οδηγούν σε βελτίωση της μυϊκής ισχύος, της δύναμης και της αντοχής. Η λήψη κρεατίνης σε μορφή συμπληρώματος ενδείκνυται για αθλητές με αυξημένο μυϊκό φόρτο, όπως σε αθλητές που ακολουθούν πρόγραμμα εκγύμνασης με στόχο: την αύξηση της μυϊκής μάζας, την αύξηση της δύναμης και της μυϊκής ισχύος.

Η κρεατίνη της Lamberts παρέχει 1000mg καθαρής μονουδρικής κρεατίνης ανά ταμπλέτα (εν αντιθέσει με πολλά σκευάσματα κρεατίνης της αγοράς που παρέχουν μόλις  700mg) αποτελώντας ένα από υψηλότερης ισχύος και καθαρότητας σκευάσματα κρεατίνης σε μορφή ταμπλέτας  που κυκλοφορούν παγκοσμίως.

Παρασκευάζεται εντός του Ηνωμένου Βασιλείου σύμφωνα με τις προδιαγραφές της  Βρετανικής Φαρμακοποιίας (ΒΡ) και τα αυστηρά φαρμακευτικά πρότυπα της GMP (Good Manufacturing Practice), από έναν από τους κορυφαίους παρασκευαστές συμπληρωμάτων αθλητικής διατροφής παγκοσμίως.

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από μια ώρα 1 ώρα.

Δοσολογία: 

ΑΡΧΙΚΗ ΔΟΣΗ: 4 ταμπλέτες ημερησίως, για τις πρώτες 5 ημέρες.

ΔΟΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ: εν συνεχεία 2 ταμπλέτες ημερησίως.

Σχέση τιμής/αξίας: Αντίστοιχης ποιότητας με άλλα προϊόντα της αγοράς, αλλά σε πολύ καλύτερη τιμή.

Οδηγίες φύλαξης: Φυλάξτε το σε δροσερό, ξηρό και σκιερό μέρος.

Αλλεργίες: Καμιά.

Προφυλάξεις: Το σκεύασμα αυτό δεν συνίσταται για έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Άτομα που πάσχουν απόν νεφρική νόσο, πρέπει να συμβουλεύονται τον θεράποντα ιατρό τους προ της λήψης κρεατίνης. Σε περίπτωση εμφάνισης ανεπιθύμητων ενεργειών συνίσταται η διακοπή του και η αναζήτηση ιατρικής συμβουλής.

Παρέχει ανά ταμπλέταCreatine Monohydrate 1000mg.

Συστατικά: Creatine Monohydrate, Cellulose, Calcium Carbonate, Bulking Agent: Fibre Cellulose Powder, Silicon Dioxide, Stearic Acid, Magnesium Stearate.

250tabs.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Lamberts
Ταμπλέτες 250
Τεμάχια 1
Κωδικός site 2390
ean13 5055148405717
Βάρος 0,414 kg
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Lamberts Creatine 1000mg tablets - Κρεατίνη μονοϋδρική (250 ταμπλετες)
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved